A-A+

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

اگر تمایل به راه اندازی فروشگاه آنلاین برای معرفی و کسب درآمد بیشتر دارید اما در انتخاب بین شاپیفای و ووکامرس دچار تردید هستید؟ تنها کاری که باید انجام دهید مطالعه ی این پست و همراهی با ما تا پایان این نوشته است.

Shopify و WooCommerce دو پلتفرم برتر تجارت الکترونیکی در جهان هستند که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.

به عنوان یک صاحب مشاغل، انتخاب یک بستر مناسب تجارت الکترونیکی متناسب با نیازهای تجاری شما برای موفقیت شما بسیار مهم است.

در این راهنما ، ما  به مقایسه دقیق بین شاپیفای و ووکامرس می پردازیم. هدف این است که مزایا و معایب هر یک را بیان و به شما کمک کنیم تا بتوانید بهترین گزینه را برای فروشگاه تجارت الکترونیک خود انتخاب کنید.

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

Shopify چیست؟

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

Shopify یک بستر تجارت الکترونیکی همه جانبه است که با استفاده از آن می توانید یک فروشگاه آنلاین با پذیرش پرداخت ها و مدیریت موجودی خود را به آسانی راه اندازی کنید. با شاپیفای هیچ نگرانی در مورد جنبه های فنی مدیریت یک وب سایت مانند میزبانی وب ، امنیت ، ذخیره سازی و ..نخواهید داشت.

ووکامرس چیست؟

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

WooCommerce یک افزونه تجارت الکترونیک منبع باز است که برای وردپرس ساخته شده است. به شما امکان می دهد از قدرتمندترین سیستم مدیریت محتوا (CMS) استفاده کنید و از آن برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین استفاده کنید. به دلیل ماهیت منبع باز ، می توانید تمام جنبه های فروشگاه خود را شخصی سازی کنید و به راحتی برنامه های افزودنی سفارشی بسازید.

تصمیم گیری برای انتخاب بین دو پلتفرم بالا کاملا به نیاز و سطح مهارت شما بستگی دارد.

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای:

ویژگی های یک سیستم خوب برای تجارت الکترونیک چیست؟

مواردی  وجود دارند که شما باید هنگام راه اندازی یک فروشگاه آنلاین به خاطر بسپارید. این عوامل کلیدی به شما کمک می کند تا تصمیم بگیرید کدام یک از پلتفرم ها برای نیاز شما مناسب تر است.

۱- بودجه: هزینه اولیه راه اندازی فروشگاه تجارت الکترونیکی کاملاً کاربردی.
۲- سهولت استفاده: استفاده از آن حتی برای مبتدیان مطلق نیز باید آسان باشد.
۳- روش های پرداخت: باید از چندین روش پرداخت (به عنوان مثال PayPal ، Stripe ، سایر پردازنده های تجاری) پشتیبانی کند.
۴- ادغام ها: تعداد خدمات و ابزارهای شخص ثالثی که می توانید برای رشد تجارت خود ادغام کنید.
۵-مقیاس پذیری: این پلت فرم باید بتواند با رشد کسب و کار شما مقیاس بندی کند.

اینها گزینه های اساسی است که همه دارندگان فروشگاه های اینترنتی باید در نظر بگیرند. با این حال ، بسته به نیاز خود ، ممکن است بخواهید گزینه های دیگری مانند حمل و نقل ، مدیریت موجودی، فاکتور،مالیات و غیره را نیز جستجو کنید.

هزینه Shopify در مقابل WooCommerce :

هزینه اغلب مهمترین پارامتر برای دارندگان وب سایت های تجارت الکترونیکی است. علاوه بر هزینه های اولیه باید هزینه های جانبی مانند خرید افزونه و نرم افزارهای ضروری را هم در نظر بگیرید.

هزینه واقعی استفاده از Shopify:

Shopify راه اندازی فروشگاه آنلاین را بسیار آسان می کند. پلن ابتدایی آنها از ۲۹ دلار در ماه شروع می شود و شما می توانید با افزایش هزینه به پلن های پیشرفته دسترسی پیدا کنید. با توسعه کسب و کارتان نیاز است تا از پلن ابتدایی به پلن پیشرفته مهاجرت کنیدبه این معنی که لازم است هزینه های بیشتری را پرداخت کنید.

هر یک از این طرح های زیر شامل نام دامنه، گواهی SSL و میزبانی وب است.

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

پرداخت ها عامل دیگری هستند که هزینه های شما را تحت تأثیر قرار می دهد. Shopify روش های پرداخت خود را دارد که با هر تراکنش ۲.۹ درصد بعلاوه ۳۰ سنت بعنوان مالیات کسر می کند.

هزینه واقعی استفاده از ووکامرس:

ووکامرس یک افزونه تجارت الکترونیکی برای WordPress.org است. منبع باز است و به صورت رایگان به عنوان یک افزونه وردپرس در دسترس است.

با این حال، برای راه اندازی فروشگاه WooCommerce به نام دامنه ، گواهی SSL و حساب میزبانی وردپرس نیاز خواهید داشت.

بطور معمول هزینه نام دامنه به طور میانگین از ۶ هزار تومان برای دامنه ir تا ۱۵۰ هزار تومان برای دامنه com شروع می شود. همچنین برای هاست به طور متوسط ۱۰۰ هزارتومان باید هزینه کنید. ssl را نیز برخی از شرکت های هاستینگ به صورت رایگان در اختیار مشتری قرار می دهند.

همانطور که مشاهده می کنید، هزینه راه اندازی فروشگاه WooCommerce به میزان قابل توجهی کمتر از Shopify است. WooCommerce همچنین هیچ درصدی از فروش تان را از شما دریافت نمی کند که امتیاز بسیار خوبی است.

علاوه بر این، با تعداد زیادی تم و افزونه رایگان برای WooCommerce ، قطعا از نظر هزینه  ووکامرس برنده است.

سهولت استفاده Shopify در مقابل WooCommerce :

سهولت استفاده  از شاپیفای:

بیشتر کاربرانی که فروشگاه اینترنتی راه اندازی می کنند طراحان وب یا توسعه دهندگان نیستند. حتی کاربرانی که با مفاهیم اساسی آشنایی دارند ، به یک بستر نرم افزاری نیاز دارند که استفاده از آن آسان باشد.

Shopify یک بستر کاملا میزبانی شده است و به این معنی است که شما نیازی به نصب ، مدیریت یا بروزرسانی هیچ نرم افزاری ندارید. همچنین لازم نیست نگران امنیت ، عملکرد ، پشتیبان گیری و مشکلات مربوط به سازگاری  با افزونه ها باشید.

به محض ثبت نام، به شما کمک می کند تا طرحی را برای وب سایت خود انتخاب کنید. پس از آن ، می توانید وب سایت خود را سفارشی سازی و محصولات  فروشگاه را وراد کنید.

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

Shopify با یک رابط کشیدن و رها کردن همراه است. مدیریت محصولات ، فروش و موجودی کالا در داخل Shopify بسیار آسان است.

یک نکته منفی دردر مورد شاپیفای این است که شما فقط می توانید از ابزارهای طراحی و توسعه ارائه شده توسط Shopify یا افزونه های موجود در بازار آنها استفاده کنید.

سهولت استفاده  از ووکامرس:

WooCommerce یک بستر میزبانی شده مانند Shopify نیست. این بدان معناست که شما باید WooCommerce را نصب کنید ، به روزرسانی ها را مدیریت کنید ، نسخه پشتیبان تهیه کنید و از امنیت وب سایت خود مطمئن شوید. افزونه های رایگان و پولی زیادی وجود دارد که می تواند بیشتر این کارها را برای شما به صورت خودکار انجام دهد.

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

ووکامرس در هنگام شخصی سازی بسیار انعطاف پذیر است. شما کنترل کامل کل سیستم عامل را دارید. با کمک بیش از ۵۵۰۰۰ افزونه وردپرس می توانید هر عملیاتی را که  تصور کنید به وب سایت خود اضافه کنید.

با این حال ، هیچ سازنده داخلی با طراحی کشیدن و رها کردن وجود ندارد. شما می توانید از صفحه سازهای وردپرس مانند Beaver Builder استفاده کنید و باعث صرف هزینه می شود.

بزرگترین نقطه ضعف سفارشی سازی این است که با یک منحنی یادگیری همراه است و نیاز به مدیریت عملی تر وب سایت شما دارد.

اگر چه راه اندازی ووکامرس مفید است، اما به پردازش آسان و سهولت استفاده از Shopify نمی رسد.

بنابراین طبق مطالب گفته شده برنده مقایسه سهولت استفاده و کاربر پسندی پلتفرم شاپیفای است.

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای:

مقایسه روش های پرداخت Shopify در مقابل WooCommerce :

درگاه های پرداخت زیادی وجود دارد که می توانید برای پذیرش پرداخت آنلاین استفاده کنید. برخی از روش های پرداخت ممکن است برای شما مناسب نباشد و برخی دیگر در دسترس مشتریان شما نباشد.به همین علت مهم است تا پلتفرمی انتخاب کنید که چندین گزینه پرداخت را ارائه کند.

گزینه های پرداخت در Shopify
Shopify گزینه های پرداخت زیادی را ارائه می دهد که می توانید برای دریافت پرداخت از مشتریان استفاده کنید. همچنین یک روش پرداخت ویژه خود با نام Shopify Payments (با پشتیبانی Stripe) را شامل می شود.

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

مشکل این است که Shopify برای هر معامله ای که از طریق درگاه های پرداخت انجام می شود ، ۲٪ هزینه اضافی می گیرد.

گزینه های پرداخت در ووکامرس:

WooCommerce به طور پیش فرض پرداخت PayPal و Stripe را ارائه می دهد. این برنامه همچنین از سایر ارائه دهندگان خدمات پرداخت معروف مانند درگاه های پرداخت بانک های ایرانی پشتیبانی می کند.

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

علاوه بر این هر شرکت پرداخت می تواند افزونه هایی برای WooCommerce ایجاد کرده و پشتیبانی از آن را ارائه دهد.

به عنوان یک سیستم عامل خود میزبان ، فقط درگاه پرداخت یا بانکتان از شما هزینه های تراکنش دریافت می کند. WooCommerce هرگز از معاملات فروشگاهی شما هزینه دریافت نمی کند که خود یک امتیاز مهم محسوب می شود.

اگر انتخاب حساب تجاری خود و درگاه پرداخت برای شما مهم است با ووکامرس می توانید هزینه هایتان را مدیریت کنید.

با توجه به مطالب ذکر شده در برررسی روش های پرداخت ووکامرس برنده است.

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای:

 مقایسه Dropshipping ووکامرس و شاپیفای:

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

Dropshipping یک تجارت آنلاین است که محصولات را در مخزن نگه نمی دارد. بلکه با خرید محصولات از فروشندگان و سپس ارسال مستقیم آنها به مشتری، سفارشات خود را کامل می کند.

به دلیل هزینه های اندک، dropshipping در سراسر جهان محبوب شده است.

Dropshipping با شاپیفای:

هنگام ایجاد یک کسب و کار آنلاین Dropshipping، وب سایت شما شبیه یک فروشگاه آنلاین است.کاربران شما می توانند محصولات را مرور کنند، آنها را به سبد خرید اضافه کنند و پرداخت کنند ، درست مثل آنچه که در هر فروشگاه تجارت الکترونیک دیگر انجام می دهند.

بسته به فروشنده هایی که انتخاب می کنید، باید سفارش مشتری را برای ارسال آماده کنید. Shopify سازگار با چندین بازار محبوب از جمله Aliexpress، Oberlo، Printify و موارد دیگر است. هر یک از این بازارها، دارای هزینه های عضویت، ارسال و سایر هزینه هایی که نیاز است در هنگام ساخت یک وب سایت Dropshipping با Shopify بپردازید، می شود.

Dropshipping با ووکامرس:

WooCommerce یک انتخاب محبوب در میان کسب و کارهای dropshipping است. عمدتا به این دلیل که WooCommerce به شما امکان می دهد سفارشات، محصولات وارد شده، انجام سفارشات از وب سایت شما و موارد دیگر را ثبت کند.

به راحتی می توانید افزونه هایی را پیدا کنید که به شما امکان می دهد محصولات را فوری وارد کنید ، سفارشات خود را از وب سایت خود انجام دهید . شما حتی می توانید بازار تجارت الکترونیکی خود را ایجاد کنید و به فروشندگان دیگر اجازه دهید در وب سایت شما بفروشند.

به خاطر داشته باشید که تأمین کننده و فروشنده شما ممکن است حداقل شرایط سفارش ، حق عضویت و سایر هزینه ها را داشته باشند. هنگام افزودن محصولات به فروشگاه فروش ووکامرس خود ، باید این موارد را بخاطر داشته باشید.

بنابراین برنده مقایسه Dropshipping بین ووکامرس و شاپیفای، ووکامرس است.

مقیاس پذیری و توسعه Shopify در مقابل WooCommerce :

همانطور که کسب و کار شما گسترده تر می شود، به منابع بیشتری نیاز پیدا می کنید تا چالش ها و اهداف جدید را مدیریت کنید. Shopify و ووکامرس هر دو می توانند حجم زیادی از ترافیک و سفارشات را مدیریت کنند، اما با هم برابر نیستند

انظباق پذیری در Shopify :

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

Shopify قسمتهای فنی فروشگاه شما را اداره می کند و این بدان معناست که شما هرگز نگران عملکرد ، امنیت، بکاپ گیری، بروزرسانی و توسعه پذیری نخواهید بود. هنگامی که کسب و کار شما شروع به رشد کرد ، می توانید به راحتی برنامه های Shopify خود را ارتقا دهید. بدین ترتیب گرچه شاپیفای بخش مهمی از کارها را دربر می گیرد اما به مرور هزینه های کسب وکار شما را افزایش می دهد.

انطباق پذیری در ووکامرس:

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

WooCommerce یک پلتفرم خود میزبان است که مسئولیت حفظ بروزرسانی، پشتیبان گیری و امنیت وب سایت را بر عهده شما می گذارد. به  دلیل اینکه مدیریت کامل وب سایت خود را در دست دارید ممکن است با کمبود منابع مواجه شوید.

با ارتقا پلن هاست خود، به راحتی می توانید کمبود منابع را جبران کنید. هرچند هزینه های مربوط به هاست وب و ووکامرس افزایش می یابد، اما شما کنترل کاملی بر منابع خواهید داشت و می توانید اطمینان حاصل کنید برای منابعی که نیاز ندارید هزینه اضافی صرف نکنید.

برای کمک به انطباق پذیری فروشگاه ووکامرس خود می توانید از یک ارائه دهنده میزبانی وردپرس مدیریت شده مانند WP Engine یا LiquidWeb استفاده کنید.

به دلیل اینکه  صاحبان کسب و کار آنلاین ترجیح می دهند راه حل ساده تر و بدون دردسرتر را انتخاب کنند برنده این مقایسه شاپیفای است.

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای:

گزینه های پشتیبانی در مقایسه با WooCommerce و Shopify :

استفاده از WooCommerce و Shopify کاملا آسان است. با این حال ، گاهی اوقات ممکن است برای یادگیری نحوه انجام کار جدید در فروشگاه خود به کمک نیاز داشته باشید.

بیایید ببینیم WooCommerce و Shopify چگونه پشتیبانی را مدیریت می کنند.

گزینه های پشتیبانی در شاپیفای:

Shopify یک بستر کاملا میزبانی شده است، به این معنی که آنها نرم افزار را کنترل می کنند و کسانی هستند که همه چیز را در مورد پلتفرم خود می دانند.

Shopify پشتیبانی ۲۴/۷ روزانه از طریق گفتگوی زنده ، تلفن ، ایمیل و توییتر را فراهم می کند. Shopify برای کاربرانی که می خواهند خودشان مشکلات را برطرف کنند، مستندات گسترده، راهنماها، پایگاه های اطلاعات، آموزش های ویدئویی و انجمن ها را در اختیارشان قرار می دهد.

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

همچنین می توانید از کارشناسان Shopify هم کمک بگیرید. لازم است بدانید که Shopify از برنامه ها و افزونه های خارج از فروشگاه خود پشتیبانی نمی کند.

گزینه های پشتیبانی برای ووکامرس:

WooCommerce محبوب ترین پلت فرم تجارت الکترونیکی در جهان است ، به این معنی که گزینه های پشتیبانی زیادی وجود دارد که در صورت لزوم می توانید از آنها استفاده کنید.

وب سایت رسمی دارای اسناد، آموزش ها و راهنماهای گسترده ای است که به شما در امر پشتیبانی کمک می کند. آنها همچنین دارای انجمن های پشتیبانی هستند که می توانید از سایر کاربران و کارشناسان WooCommerce کمک بگیرید.

WooCommerce یک بستر میزبانی خودکار است ، به این معنی که ارائه دهنده میزبانی شما مسئول پشتیبانی از مشکلات مربوط به سرور شما است.

آن دسته از توسعه دهندگان برای تم و افزونه های WooCommerce پاسخگوی سالات پشتیبانی در مورد محصولاتشان هستند.

به دلیل محبوبیت بسیار زیاد ، یافتن توسعه دهندگان برای کمک به شما در رفع مشکلات فروشگاه WooCommerce بسیار آسان تر و اغلب ارزان تر است. برای رفع مشکلات WooCommerce می توانید توسعه دهندگان را در وب سایت های فریلنسینگ پیدا کنید.

برنده: درست است که در این زمینه شاپیفای گزینه های بیشتری در اختیار قرار می دهند، اما قالب های فروشگاهی فارسی دارای پشتیبانی جداگانه و تخصصی هستند. پشتیبانی هایی که به صورت ۲۴ ساعته حاضر به خدمات پاسخگویی به شما عزیزان را دارند.

در نهایت بهترین بستر تجارت الکترونیکی بین Shopify و WooCommerce کدام است؟

Shopify و WooCommerce هر دو سیستم عامل قدرتمندی برای راه اندازی فروشگاه تجارت الکترونیک شما هستند. انتخاب هر کدام به مهارت ها و میزان نیازهای شما برمی گردد.

Shopify کاربرد ساده تری دارد. نیاز به نصب ندارد و شما می توانید به سرعت فروشگاه خود را ایجاد کنید. راه اندازی درگاه ها، انجام پرداخت ها راحت است و قیمت پلن ها نیز قابل قبول هستند.

عیب Shopify این است که شما کنترل کاملی بر همه چیز ندارید. هزینه های شما می تواند با کارمزد معاملات ، افزودنی ها و تغییر پلن زیاد شود.

پس نمی توان هزینه های خود را متناسب با توسعه کسب و کار خود مدیریت کنید. عیب دیگر شاپیفای برای ما ایرانی ها(در حال حاضر) تحریم بودن است. چرا که نمی توان بدون فیلترشکن به آن دسترسی داشت.

در مقابل ،ووکامرس متن باز است و به شما امکان کنترل کامل وب سایت خود را می دهد. هزینه راه اندازی فروشگاه آنلاین با ووکامرس بسیار کمتر است.

عیب ووکامرس این است که باید امنیت فروشگاه را تأمین کنید و نیاز به مهارت فنی دارید. با این حال میلیون ها کاربر مبتدی از آن استفاده می کنند و در فاز یادگیری بسیار سریع پیش می روند.

اگر به دنبال یک راه حل مقرون به صرفه هستید و می خواهید کنترل کامل فروشگاه آنلاین خود را داشته باشید، ووکامرس بهترین انتخاب برای شماست و اگر تمایل دارید پلتفرم بدون کنترلی داشته باشید که مقیاس پذیری بی نهایت داشته باشد ، Shopify بستر بهتری برای شماست.

امیدواریم با مطالعه ی این پست بتوانید به درک کاملی از مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای برسید.

مقایسه پلتفرم های ووکامرس و شاپیفای

چنان چه نسبت به محتوای این پست آموزشی پرسشی دارید یا در مورد وب سایت وردپرسی خود نیاز به دریافت راهنمایی و مشاوره دارید، می توانید هم اکنون در ناحیه کاربری ثبت نام کرده، اطلاعات سایت را تیکت کنید و از دانش و تخصص کارشناسان ما در وب سایت پشتیبان وردپرس ایرانی، بهره بگیرید.

دیدگاه شما