فعال سازی SSL رایگان برای سایت وردپرس
فعال سازی SSL رایگان برای سایت وردپرس
Free SSL activation for WordPress site
افزودن گواهی SSL به سایت وردپرس خود یکی از بهترین راه ها برای ایمن سازی آن است. علاوه بر این ، با افزودن این گواهی ، شما از مزایای SEO اضافی برای سایت خود بهره مند می شوید ، زیرا موتورهای جستجو یک وب سایت امن را قابل اعتماد تر از وب سایت بدون https می دانند.
در پست های قبلی و در بخش امنیت سایت پشتیبان وردپرس ایرانی، ما برخی نکات اضافی را برای ایمن سازی وب سایت وردپرس شما به اشتراک گذاشته ایم.اکنون می خواهیم شما را با این موضوع آشنا کنیم که افزودن یک گواهینامه امنیتی آغازگر امنیت است.
وب سایت فعال شده با SSL یکی از ضروریات یک وب ایمن است اما هزینه اجرای آن نگرانی هایی را برای پذیرش گسترده آن ایجاد می کند.
در این پست ، شما را از طریق دستورالعمل های گام به گام و ارائه دهنده مجوز SSL رایگان راهنمایی خواهیم کرد تا یک گواهینامه SSL رایگان به سایت وردپرس خود اضافه کنیم.
فعال سازی SSL رایگان برای سایت وردپرس:
Let’s Encrypt مرجع جدید گواهینامه منبع باز است که گواهینامه های SSL رایگان را برای وب سایت ها فراهم می کند.
SSL به صورت رایگان ابزاری است که به شما کمک می کند گواهینامه های SSL را برای وب سایت خود دریافت کنید. تمدید نیز رایگان و نامحدود است. گواهی های صادر شده توسط همه مرورگرها و سیستم عامل های اصلی پشتیبانی می شوند.
هدف این پست استفاده گسترده از SSL و تغییر آن نوار آدرس قرمز به سبز با فعال کردن https است.
مرحله ۱: گواهینامه های SSL را روی میزبان خود نصب کنید
به دو روش می توانید گواهی SSL را در سایت وردپرسی خود نصب کنید. اول روشی است که باید با استفاده از Let’s Encrypt Documentation ، نصب دستی را انجام دهید.
روش دوم نصب خودکار است. بسیاری از میزبان های محبوب اکنون گزینه های نصب خودکار را با پنل مدیریت خود در اختیار دارند.
۱- دریافت SSL رایگان با استفاده از Let’s Encrypt:
اگرچه هر شرکت میزبان فرایند کمی متفاوتی خواهد داشت ، در بیشتر موارد ، مراحل زیر یکسان است:
۱- وارد پورتال کاربری خود شوید.
۲- به سراغ نام وب سایت خود -> SSL -> افزودن گواهینامه ها-> Get Let’s Encrypt بروید.
۳- دامنه هایی را که برای آنها HTTPS می خواهید انتخاب کنید.
هر میزبان وب با Let’s Encrypt install installer همراه نیست. اگر میزبانی شما از آن پشتیبانی نمی کند ، در ادامه این پست روش های جایگزین توضیح داده شده است.
۲- دریافت SSL رایگان با استفاده از SSLforFree
به سایت SSLforfree.com مراجعه کنید ، نام دامنه خود را که می خواهید برای آن گواهی امنیتی دریافت کنید وارد کنید. نام دامنه خود را با www وارد کنید و بر روی دکمه "Create a free SSL certificate" کلیک کنید. SSL به صورت رایگان نسخه غیر www را نیز به گواهینامه اضافه خواهد کرد (به عنوان مثال example.com).
در مرحله بعدی ، شما باید مالکیت دامنه ای را که می خواهید برای آن گواهی SSL رایگان اضافه کنید تأیید کنید. سه گزینه برای تأیید دامنه شما وجود دارد. تأیید خودکار FTP ، تأیید دستی FTP و تأیید دستی با استفاده از DNS.
هر دستورالعمل را به دقت دنبال کنید و سپس دامنه خود را تأیید کنید. تأیید خودکار FTP آسانترین روش است.
اگر SSLforfree.com نام دامنه شما را با موفقیت تأیید کند ، با کلیک روی دکمه "download SSL certificate" گواهی SSL شما تولید می شود. شما می توانید "I Have My Own CSR" بدون علامت بگذارید.
فایل zip بارگیری شده شامل تمام پرونده های مورد نیاز برای فعال کردن https در سایت شما خواهد بود.
حالا از cpanel میزبان خود دیدن کنید ، SSL / TLS را جستجو کنید و از طریق آن مرور کنید.
دامنه را از فهرست کشویی انتخاب کنید که می خواهید برای آن گواهی SSL نصب کنید.
گزینه"Setup a SSL certificate to work with your site" را انتخاب کنید.
محتویات را از فایل zip بارگیری شده جایگذاری کنید.
به عنوان یک گزینه ، می توانید متن مربوطه را مستقیما از صفحه SSLforfree در صفحه SSL / TLS cpanel کپی و جایگذاری کنید.
پس از پایان کار دکمه Install را فشار دهید.
اکنون یک گواهینامه SSL رایگان در دامنه شما نصب شده است. با دنبال کردن روش مشابه می توانید SSL را در وب سایت های جدید و موجود وردپرس نصب کنید.
این همچنین روش جایگزینی برای نصب SSL رایگان برای آن دسته از میزبانان وب است که از Let’s Encrypt در cpanel خود پشتیبانی نمی کنند.
توجه: اگر گزینه SSL / TLS را در Cpanel خود پیدا نکردید ، می توانید zip را بارگیری کرده و با پشتیبانی ارائه دهنده میزبانی خود به اشتراک بگذارید ، آنها آن را در نهایت اضافه می کنند.
مرحله ۲: URL های وردپرس خود را به روز کنید
در حال حاضر شما با موفقیت یک گواهینامه SSL را در وب سایت وردپرس خود نصب کرده اید. اکنون سایت شما با تغییر به https ، یک قفل سبز دریافت می کند. برای نهایی سازی هدایت آدرس ها به https ، باید URL وب سایت وردپرس خود را تغییر دهید.
به این ترتیب می توانید از گواهی SSL تازه نصب شده خود استفاده کنید.
با رفتن به بخش تنظیمات -> عمومی از پنل مدیریت وردپرس خود را شروع کنید.
به بخشهای آدرس وردپرس (URL) و آدرس سایت (URL) بروید.
تصویری مشابه شکل زیر را مشاهده خواهید کرد:
اکنون ، در قسمت های متنی هر دو بخش ، HTTP را با HTTPS جایگزین کنید.
برای ادامه روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.
اهمیت به روزرسانی URL های وردپرس در سایت های موجود:
اگر گواهی SSL را در سایت وردپرسی موجود نصب کرده اید ، احتمال اینکه این موتور قبلا توسط موتورهای جستجو فهرست شود ، وجود دارد. از آنجا که احتمااً پیوندها را با استفاده از HTTP در URL به اشتراک گذاشته اید ، باید اطمینان حاصل کنید که کلیه پیوندهای HTTP به آدرس جدید HTTPS هدایت می شوند.
برای این کار افزونه ای به نام Really Simple SSL نصب کنید. پس از نصب و فعال سازی آن ، افزونه وب سایت شما را به صورت خودکار پیکربندی می کند (یعنی همه URL ها را به روز می کند) تا با به روزرسانی فایل .htaccess یا اجرای برخی از کدهای JavaScript ، به HTTPS هدایت شود. علاوه بر این ، همچنین مشکلات محتوای ناامن را برطرف می کند.
اکنون شما با موفقیت یک گواهینامه SSL رایگان به سایت وردپرس خود اضافه کرده اید. اکنون می توانید با اضافه کردن یک گرافیک مهر SSL در سایت خودنمایی کنید.
توجه: این گواهینامه SSL رایگان ۹۰ روز معتبر است و پس از انقضا ، باید با همان روش تمدید کنید.
مقایسه Let’s Encrypt در مقابل SSLforFree :
خوب هر دو قابل مقایسه نیستند زیرا SSLforFree ابزاری است که از Let’s Encrypt acme client و تولید گواهینامه های SSL برای هاست مشترک استفاده می کند.
Let’s Encrypt، برای تولید و نصب گواهی امنیتی از طریق دستور ، به دسترسی ریشه به سرور نیاز داریم.
برای کاربران غیر فنی و میزبان اشتراکی انجام چنین کارهایی غیرممکن است ، بنابراین SSLforfree گواهینامه های SSL را به دوستانه ترین روش تولید می کند.
به این ترتیب می توانید یک گواهینامه SSL رایگان برای وب سایت وردپرس خود دریافت کرده و آن را برای یک محیط امن پیکربندی کنید.
فعال سازی SSL رایگان برای سایت وردپرس
چنان چه نسبت به محتوای این پست آموزشی پرسشی دارید یا در مورد وب سایت وردپرس خود نیاز به دریافت راهنمایی و مشاوره دارید، می توانید هم اکنون در ناحیه کاربری ثبت نام کرده، اطلاعات سایت را تیکت کنید و از دانش و تخصص کارشناسان ما در وب سایت پشتیبان وردپرس ایرانی، بهره بگیرید.