افزودن کاربر مدیریت به پایگاه داده
افزودن کاربر مدیریت به پایگاه داده
آیا میدانید افزودن کاربر مدیریت به پایگاه داده وردپرس می تواند یک راه حل نجات دهنده باشد؟!
بارها با این مشکل روبرو شده ایم که سایت یک کاربر هک شد و حساب مدیریت وی از پایگاه داده حذف شده بود. با این کار آنها دسترسی آن ها برای ورود به قسمت ادمین بسته شده بود. ما وارد phpMyAdmin شدیم و یک کاربر مدیر جدید ایجاد کردیم تا به آنها اجازه دسترسی دهد.
در این پست، ما راهنمای گام به گام نحوه افزودن کاربر مدیریت به پایگاه داده وردپرس از طریق MySQL را به شما نشان خواهیم داد.
توجه: همیشه باید قبل از انجام هرگونه ویرایش MySQL از پایگاه داده خود پشتیبان تهیه کنید. این آموزش به درک اساسی نحوه کار phpMyAdmin نیاز دارد.
ابتدا باید وارد phpMyAdmin شوید و پایگاه داده وردپرس خود را پیدا کنید.
پس از ورود به سیستم ، ما در جداول wp_users و wp_usermeta تغییراتی ایجاد خواهیم کرد. بیایید جلوتر برویم و روی جدول wp_users کلیک کنیم.
ما باید اطلاعات کاربر مدیر جدید خود را وارد کنیم ، بنابراین همانطور که در تصویر بالا نشان داده شده است ، روی برگه Insert کلیک کنید. در فرم درج ، موارد زیر را اضافه کنید:
- ID: یک عدد را انتخاب کنید (در مثال ما از شماره ۴ استفاده خواهیم کرد).
- user_login:نام کاربری را که می خواهید برای دسترسی به داشبورد وردپرس استفاده کنید وارد کنید.
- user_pass:برای این نام کاربری رمزعبور اضافه کنید. اطمینان حاصل کنید که MD5 را در منوی توابع انتخاب کنید (به تصویر زیر مراجعه کنید).
- user_nicename:یک نام مستعار یا چیز دیگری قرار دهید که دوست دارید خودتان آن را نام ببرید.
- user_email:ایمیلی را که می خواهید با این حساب مرتبط کنید اضافه کنید.
- user_url:این می تواند آدرس اینترنتی به وب سایت شما باشد.
- user_registered:تاریخ / زمان ثبت نام این کاربر را انتخاب کنید.
- user_status:این را روی ۰ قرار دهید.
- display_name:نامی را که دوست دارید برای این کاربر نمایش داده شود در سایت قرار دهید (این می تواند مقدار user_nicename شما نیز باشد).
- روی دکمه Go کلیک کنید.
بعد باید مقادیر را به جدول wp_usermeta اضافه کنیم. بر روی جدول wp_usermeta کلیک کرده و مانند مرحله قبل بر روی برگه Insert کلیک کنید. سپس اطلاعات زیر را به فرم درج اضافه کنید:
- unmeta_id:این قسمت را خالی بگذارید (به صورت خودکار تولید می شود)
- user_id:این شناسه کاربری است که در مرحله قبل ایجاد کرده اید. به یاد داشته باشید ما ۴ را انتخاب کردیم.
- meta_key:این باید wp_capabilities باشد
- meta_value: این را وراد کنید: : a:1:{s:13:"administrator";s:1:"1";}
یک ردیف دیگر با اطلاعات زیر وارد کنید:
- unmeta_id : این قسمت را خالی بگذارید (به صورت خودکار تولید می شود)
- user_id: این شناسه کاربری است که در مرحله قبل ایجاد کرده اید. به یاد داشته باشید ما ۴ را انتخاب کردیم.
- meta_key:این باید wp_user_level باشد
- ۱۰:meta_value
سپس بر روی دکمه Go کلیک کنید و نام کاربری جدیدی برای خود ایجاد کرده اید. اکنون باید بتوانید با نام کاربری و رمز عبوری که برای این کاربر مشخص کرده اید به wp-admin خود وارد شوید. پس از ورود به سیستم ، بر روی Users کلیک کرده و نام کاربری را که به تازگی ایجاد کرده اید ویرایش کنید. پایین بروید و روی دکمه ذخیره کلیک کنید (لازم نیست چیزی را تغییر دهید). وردپرس به شما این امکان را می دهد که اطلاعات بیشتری را اضافه کرده و کاربری را که اضافه کرده ایم پاک کند.
کوئری SQL
برای توسعه دهندگانی که می خواهند این روند را سرعت بخشند ، می توانید به سادگی این کوئری SQL را در پایگاه داده خود قرار دهید.
INSERT INTO `databasename`.`wp_users` (`ID`, `user_login`, `user_pass`, `user_nicename`, `user_email`, `user_url`, `user_registered`, `user_activation_key`, `user_status`, `display_name`) VALUES ('4', 'demo', MD5('demo'), 'Your Name', 'test@yourdomain.com', 'http://www.test.com/', '2011-06-07 00:00:00', '', '0', 'Your Name'); INSERT INTO `databasename`.`wp_usermeta` (`umeta_id`, `user_id`, `meta_key`, `meta_value`) VALUES (NULL, '4', 'wp_capabilities', 'a:1:{s:13:"administrator";s:1:"1";}'); INSERT INTO `databasename`.`wp_usermeta` (`umeta_id`, `user_id`, `meta_key`, `meta_value`) VALUES (NULL, '4', 'wp_user_level', '10');
به یاد داشته باشید نام پایگاه داده را به پایگاه داده ای که با آن کار می کنید تغییر دهید. همچنین تغییر مقادیر مناسب را فراموش نکنید.
افزودن کاربر مدیریت به پایگاه داده
امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا نحوه افزودن کاربر مدیریت به پایگاه داده وردپرس را به خوبی یاد بگیرید.
توجه: برای رفع تمام مشکلات وب سایت های وردپرسی خود از جمله سایت های هک شده، کندی سرعت، سئو و بهینه سازی و ... می توانید با کارشناسان متخصص و با تجربه ما در سایت پشتیبان وردپرس ایرانی تماس بگیرید.