با سلام
لطفا" در خصوص بهینه سازی قالب و افزونه ها راهنمائی بفرمائید
با سلام
لطفا" در خصوص بهینه سازی قالب و افزونه ها راهنمائی بفرمائید
بهینه سازی فرم در پوسته وردپرس
اهل فن خوب میدانند که برای فارسی سازی پوسته وردپرس اولین کار گذاشتن دو کد زیر در Body است
direction: rtl;
text-align: right;
البته استثناهایی نیز برای فارسی سازی وجود دارد ولی تمام راهها به تخریب فرم کمک میکند ، منظورم از فرم تنها بخش کامنتها نیست بلکه هر جایی از پوسته که TextBox و امثالهم وجود داشته باشد را میتوان فرم نامید. حال منظور بنده از تخریب بهم خوردن جهت نوشتاری یا همان Direction است. بطور مثال اگر پوستههای وردپرس.کام را بنگرید به این مسئله پیخواهید برد که بسیار ناشیانه فارسی شده یا بهتر بگوییم فارسی شده ولی فرمهایش بهینه نشده.
بهینه سازی فرم یعنی اینکه TextBox نام از راست به چپ نوشته شود و ایمیل یا آدرسوبلاگ از چپ به راست. هنگامی که پوستهای را فارسی میکنید با قرار دادن یکی یا دو کد ذکر شده در id یا class مرجع باعث خراب شدن جهتهای ذکر شده خواهید شد و چاره کار تعریف مجدد جهت است که به سه روش میتوانید اینکار را انجام دهید.
روش اول قرار دادن جهت مورد نظر در داخل خود عنصر است ، بطور مثال کد زیر از comment.php استخراج شده ، مشاهده میکنید که با تعریف style و عناصر داخلی توانستهایم جهت نوشتاری TextBox ایمیل را چپ به راست کنیم.
روش دوم تعریف class یا id جداگانه برای عناصریست که باید جهتشان چپ به راست باشد. این روش از روش اول کارآمدتر است چون شما با یک بار تعریف در فایل css و صدا زدن آن در فایلهای php از تعداد خطوط خود در فایل php خواهید کاست. بطور مثال در زیر idهای email و url شامل کد direction:ltr میباشد تا آنرا چپ به راست کند.
#email, #url { direction:ltr; }
روش سوم اصلاح شدهی روش دوم است در این نوع کد نویسی علاوه بر صرفهجویی کد در فایل php که در روش دوم استفاده کردیم کد در css نیز چند خط کمتر میشود. به مثال دقت کنید.
#ltrform {direction:ltr;}
با تعریف class یا id جدید در فایل css و صدازدن آن در فایل php به اینصورت که بعد از class یا id عنصر یک فاصله سپس نام class یا id تعریف شده را میآوریم و در حقیقت برای عنصر دو class یا id تعریف نمودهایم.
توسط یکی از سه روش فوق توانستیم فرمهای خود را بهینه کنیم. یادتان باشد فیلد name را برای احترام به زبان فارسی rtl بگذارید تا دوستانتان هنگام دادن نظر وقتی میخواهند نام خود را وارد کنند اگر جهت در فیلد نام ltr باشد خواهند نوشت Sinac چون احساس میکنند شما دوست ندارید فارسی را پاسبدارید ولی اگر rtl باشد خواهند نوشت سیناک آنوقت هست که شما با تنظیم جهتها در فیلدهای نام، ایمیل و آدرس به دوست خود القاء میکنید که نامت را فارسی بنویس، ایمیل و آدرس سایتت را انگلیسی ؛ اگر هم دوست نداشتید کلا میتوانید تغییرات فوق را در فرم و فیلد خود اعمال نکنید ولی مطمئن باشید کاربران وبلاگ شما را به چشم یک وبلاگ حرفهای نگاه نخواهند کرد.
همیشه در نظر داشته باشید که در قالب خود از تگ
همیشه در نظر داشته باشید که در قالب خود از تگ
یک بار استفاده نمایید و از تگ
بین یک تا سه بار بیشتر استفاده نکنید
همیشه برای قالب عکس های قالب خود از خاصیت alt استفاده نمایید
همیشه اندازه عکس ها را دقیق برای قالب خود توضیح دهید
از کلمات کلیدی حدود ا ده و یا زیر 10 کلمه کلیدی استفاده نمایید
همیشه در نظر داشته باشید که عنوان سایت شما متعارف باشد و از عنوان سایت بلند خودداری نمایید
ممنون از راهنمائی شما،
در سایت من:
تعداد تگ های 1 : h1
تعداد تگ های 0 : h2
طول عنوان : 61 کارکتر
تعداد کلمات کلیدی : 1
تطابق عنوان و محتویات سایت : 100%
تطابق کلمات کلیدی و محتویات سایت : 0%(کلمات کلیدی را قرار نداده ام)
تطابق توضیحات و محتویات سایت : 0%(برای سایت توضیحات نگذاشته ام)
خاصیت alt چیست؟ و چگونه باید از آن در قالب استفاده کرد و در کجای قالب؟
باید در کدهای خود بعد از هر عکس این کد را بنویسید
alt="یک نام"