نقش های کاربر در ور...
 
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

نقش های کاربر در وردپرس


ارسال‌: 0
 ناشناس
شروع کننده موضوع
عضو شده: 52 سال قبل

معرفی نقش های کاربر در وردپرس :

همانطور که می دانید در وردپرس نقش کاربر به صورت پیش فرض شامل 5 دسته بندی مجزا به نام های مدیر ( Administrator ) ، ویرایشگر ( Editor ) ، نویسنده ( Author ) ، مشارکت کننده ( Contributor ) و مشترک ( Subscriber ) است که هر یک از این نقش های شامل سطح دسترسی های مختلفی هستند که در جدول زیر می توانید به طور کامل آن ها را ببینید ( برای نمایش تصویر جدول در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید ).

جدول نقش کاربر وردپرس

همانطور که می بینید کاربرانی که به عنوان مشترک در سایت یا وبلاگ وردپرسی عضو باشند اجازه هیچ کاری را ندارند و فقط می توانند مطالب سایت را مشاهده کنند و به یاد داشته باشید که کاربر مشارکت کننده تنها تا زمانی اجازه ویرایش پست های خود را دارد که به صورت ارسال برای بازبینی باشد و بعد از انتشار عمومی مطالب خود توسط مدیر دیگر نمی تواند مطالب خود را ویرایش کند. همچنین اگر از وردپرس به صورت شبکه استفاده شود یک نقش جدید ایجاد می شود به نام مدیر مافوق که می تواند بر کاربران مدیر دیگر و همچنین قالب های عمومی و تنظیمات عمومی و تمامی سایت های زیر بخش خود مدیریت کند.

چگونه نقش پیش فرض کاربران جدید سایت خود را مشخص کنم ؟

اگر در وبلاگ شما امکان نام‌نویسی ( عضویت ) کاربران وجود داشته باشد ( برای فعال یا غیر فعال کردن این امکان می توانید از بخش پیشخوان > تنظیمات > همگانی > نام نویسی استفاده کنید ) می توانید برای کاربران تازه نام‌نویسی شده یک نقش پیش فرض انتخاب کنید که برای این کار کافی است از بخش پیشخوان > تنظیمات > همگانی > نقش پیش‌فرض کاربر تازه نقش مورد نظر خود را انتخاب کنید.

نقش پیش‌ فرض کاربر تازه

لازم به ذکر است که بخش تنظیمات در پیشخوان فقط کاربرانی که مدیر هستند نمایش داده می شود و یا در وردپرس شبکه تنها در بخش کاربران با نقش مدیر مافوق و مدیر این بخش را می توانند مشاهده کنند.

از نقش کاربر در وردپرس چه استفاده ای می شود کرد؟

از امکان تعیین نقش کاربر در وردپرس استفاده های زیادی می توان کرد اما برای نمونه یکی از این استفاده ها را که ایجاد یک سایت یا وبلاگ با امکان انتشار پست مهمان ( یعنی بازدید کنندگان ما بتوانند در سایت یا وبلاگ ما نوشته ارسال کنند ) است را با هم بررسی می کنیم. خوب کاربران ما باید بتوانند نام نویسی کنند و مطالب خود را نوشته و برای بازبینی ما و انتشار عمومی ارسال کنند. همچنین نباید اجازه داد که کاربری بتواند با عضویت در سایت ما مطالب قبلی انتشار یافته را ویرایش و حذف کند ( برای جلوگیری از اقدام های مخرب ) و همچنین بعد از تائید مطالب خود در سایت نتواند آن مطلب خود را نیز دوباره تغییر دهد. خوب همانطور که از توضیحات پیداست اگر می خواهیم چنین امکاناتی برای کاربر جدید عضو شده در سایت خود ایجاد کنیم بهترین گزینه برای انتخاب در بخش نقش پیش‌فرض کاربر تازه گزینه مشارکت کننده است.

منبع :تورتک

اشتراک: