اجازه‌دادن به‌کاربر...
 
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

اجازه‌دادن به‌کاربران برای حذف خود


 ناشناس
عضو شده: 53 سال قبل
ارسال‌: 0
شروع کننده موضوع  

اگه شما توی سایتتون به کاربران اجازه‏میدین تا بتونن مشترک شما بشن و توی سایتتون ثیت‏نام کنن، شاید لازم‏باشه این امکان رو هم برای اونها فراهم‏کنین تا بدون تماس با مدیر بتونن خودشون رو حذف کنن! یعنی یه اجازه مستقل واسه ورود و خروج برای سایت شما داشته‏باشن. امروز قصد من معرفی یه پلاگین هست که به وسیله اون میشه این کار رو به راحتی برای کاربرا فراهم‏کرد. یعنی تنها با نصب پلاگین و فعال‏کردنش میتونین این قابلیت رو برای نقش‏های مختلف سایتتون از قبیل نویسنده تا مشترک فراهم کنین.
نام این پلاگین Delete Me هست که میتونین اون رو از مخزن وردپرس دریافتش‏کنین. فقط به نظر من تنها مشکلی که داره و شاید توی نسخه های بعدی برطرف‏بشه اینه که اگه یه نویسنده بیاد خودش رو حذف‏کنه کامل نوشته های اون هم پاک‏میشن و به مدیر سایت نسبت داده‏نمیشه؛ اما برای سایت‏هایی که زیاد عضو میپذیرن و کاربرا نقش مشترک رو فقط دارن مشکلی وجود نداره. امیدوارم به کارتون بیاد. موفق باشین

.............

......

صفحه افرونه


نقل‌قول
اشتراک: