آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

مشکل در ذخیره تنظیمات پوسته

صفحه 1 / 3

ارسال‌: 6
شروع کننده موضوع
(@taksami4)
Active Member
عضو شده: 10 سال قبل

سلام دوستان.امیدوارم حالتون خوب باشه و عید گذشته مبارک
عزیزان من سایتی دارم که به دلیل برخی مشکلات بر روی هاستینگ مجبور به انتقال شدم.بعد از انتقال کامل اطلاعات روی هاست جدید متوجه شدم که تنظیمات قالبم ذخیره نمیشه.
از قالب iTheme2 استفاده میکنم. بخشی به نام تنظیمات قالب داره که از قسمت مدیریت میشه فوتر - هدر - نحوه نمایش مطالب و ... رو تنظیم کرد. اما من وقتی روی ذخیره کلیک میکنم در حالت لودینگ باقی میمونه و ذخیره نمیشه.
سطح دسترسی پوشه ها رو با هاست دیگه ای مقایسه کردم و مشکلی در سطح دسترسی پوشه ها وجود نداشت. قالب سایت رو تغییر دادم و پوشه قالب قبلی رو حذف کردم و مجددا نصب و فعالش کردم اما همچنان مشکل باقی مونده.
اگر راه خاصی مد نظرتون نیست حداقل راهنمایی کنید که چطور بعد از حذف و نصب مجدد قالب تنظیمات به حالت اول برگرده.
ممنون

10 پاسخ
ارسال‌: 3601
Admin
(@admin)
عضو
عضو شده: 10 سال قبل

به انجمن خوش آمدید
اشکال در gd
به مدیر سرورتون بگید براتون فعالش کنه

پاسخ
ارسال‌: 6
شروع کننده موضوع
(@taksami4)
Active Member
عضو شده: 10 سال قبل

به انجمن خوش آمدید
اشکال در gd
به مدیر سرورتون بگید براتون فعالش کنه

با تشکر از پاسختون
GD فعال هست

پاسخ
ارسال‌: 3601
Admin
(@admin)
عضو
عضو شده: 10 سال قبل

خوب ببینید دو gd داریم
بهشون بگید gd2 هم فعال کنه
در کل این اشکال از هاستینگ شماست
ولی چند آموزش
تلاش کنید همیشه عکسها و فایل های کوئری (جاوا) در هاست خودتان ذخیره شود
تا می توانید مطالب خود را از خود سایتتان آغاز کنید

پاسخ
ارسال‌: 6
شروع کننده موضوع
(@taksami4)
Active Member
عضو شده: 10 سال قبل

اونطور که از مشخصات فایل پی اچ پی دیده میشد در مورد GD همه چیز فعال هست.

GD Support 	enabled
GD Version 	bundled (2.0.34 compatible)
FreeType Support 	enabled
FreeType Linkage 	with freetype
FreeType Version 	2.2.1
GIF Read Support 	enabled
GIF Create Support 	enabled
JPG Support 	enabled
PNG Support 	enabled
WBMP Support 	enabled
XPM Support 	enabled
XBM Support 	enabled

با این حال پشتیبانی مشکل رو از برنامه نویسی میدونه.
اصلا راهی هست که من وقتی قالب رو نصب می کنم تنظیماتش ریست بشه؟ قالب رو که حذف میکنم و مجدد نصب میکنم تنظیمات قبلی ظاهر میشن!
ممنون

پاسخ
صفحه 1 / 3
اشتراک: